LOVE L LIKE L

ENTRY ABOUT LINKS STUFFS FACEBOOK TWITTER NEWER OLDER +FOLLOW DASH

Awesome Giveaway By Rara Deluxe

Awesome Rara Deluxe Giveaway


Klik banner untuk join : )

Big thanks to :

Sponsor-sponsor awesome iaitu ShaZa Kpop Online,Button Badge Bajet,A.M Kpop Shop,Hanbok Media Kpop Shop | Kpop Online Store | YS Online Shop | Korean Shop Collection | My Stitching World and Shop | Muslimah Attire Madness | Lilly Lolly | Shahoney Kitty Shoppe | NIF Collection | Lady Passion Style | Slim Beautycare SBC | Stylez Store House | Red Boutique House | Yana Pink Blossom | Papa Mama Buah Cinta | NZ Wardrobe | Ekinrazali da tailor | Siti Hajar Karim | Siblingshoppe.Giveaway ini dianjurkan oleh Rara Deluxe

Senarai Hadiah :-
  • 1 Korean single or mini album x 1 by ShaZa Kpop Online
  • 1 set Button Badge BAP x1 by Button Badge Bajet
  • 1 topi BAP x 1 by Kpop Online Store
  • 1 barang misteri EXO x 2 by YS Online Shop
  • EXO Overdose Lomo Cards Set (30pcs) by A.M Kpop Shop
  • Kai Official Button Badge by Hanbok Media Kpop Shop
  • Shinee Everybody Photo set B by Hanbok Media Kpop Shop
  • Exo watch by K-Kiomi Market
  • Random Kpop Badge x3pcs by A.M Kpop Shop
  • Unofficial poster x3 / photo card by Korean Shop Collection
  • 1 shawl by My Stitching World and Shop
  • 1 handsocks x 2 by Muslimah Attire Madness
  • 1 cute bookmark x 1 by Lilly Lolly
  • 1 pore strip x 1 by Shahoney Kitty Shoppe
  • 1 keychain x 1 by Shahoney Kitty Shoppe
  • 1 inner neck magic x 1 by NIF Collection
  • 2 hand mask x 2 by Lady Passion Style
  • Shawl x 1 by Slim Beautycare SBC
  • Shoe under the bed x 1 by Stylez Store House
  • Jumpsuit x 1 by Red Boutique House
  • Ladies accessories x 2 by Yana Pink Blossom
  • Topup RM 5 x 2 by Papa Mama Buah Cinta
  • Topup RM 5 x 1 by NZ Wardrobe
  • Topup RM 10 x 1 by NZ Wardrobe
  • Tooup RM 5 x 4 by Ekinrazali da tailor
  • Topup RM 10 x 5 by Siti Hajar Karim
  • Voucher RM 4 untuk semua peserta by Siblingshoppe



Written by myungsoo wife at 06:29 | 3 infinite

My Ultimate Kpop Male Bias ^_^
Kim MyungSoo of Infinite & Lee Byunghun of Teentop (^__^)



Written by myungsoo wife at 00:34 | 0 infinite

"Infinite Last Romeo Giveaway by Fiqa Nsz"
Infinite Last Romeo Giveaway by Fiqa Nsz



KLIK BANNER untuk menyertai giveaway ini!

Special Thanks to:
Para sponsor giveaway ini iaitu Mr. Cupid, Anis Nadzirah, NARA Kpop Online Shop, Karimah Zulkafali, Aliatul Aiman dan Keyranazleen. Giveaway ini dianjurkan oleh Fiqa Nsz

Jangan lepaskan peluang untuk merebut hadiah menarik yang ditawarkan!
Top Refferal bakal membawa pulang hadiah album Infinite Last Romeo [official original album],
Cabutan bertuah pula mencari seramai sembilan pemenang untuk merebut hadiah seperti MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Notebook, Infinite Key Holder dan topup!

Giveaway ini berlansung selama sebulan iaitu dari 15 May sehingga 15 Jun 2014.
Jom sertai sekarang sebelum terlambat!



Written by myungsoo wife at 22:14 | 7 infinite

Cemburu

                            Annyeong chingu , harini aku nak cerita pasal myungsoo dengan suzy... 
                           betul ke ? myungsoo suke dekat suzy ? mcm aku tak pecaye je..
          sebab aku buka FB mereka kata myungsoo suka suzy tekejut aku bila bace dekat wal mereka !!
curangnye aku ni,aku memang peminat suzy tapi tetiba je dia suka myungsoo ,keee myungsoo yang suke suzy
         myungsoo tu memang gatal siket tengok je perempuan cute-cute tu daa terbeliak mata HAHA~~
kakak aku kata myungsoo suke dekat iu...eh aku pening laa~ sat myungsoo suke dekat suzy sat suke                                         pempuan ni apahal ni . tapi yang penting myungsoo baby aku cute and cool .. 






Written by myungsoo wife at 03:12 | 0 infinite

Mimpi pErgi kE KOREA
hari neyh aku mimpi , kakak aku dia pegi ke korea kat tempat mna tah ! kakak aku tuh dia x minat korea lah kan ^^ .....bile dia pegi sana ada org minat dkt dia >,< dan mase tuh geng INFINITE ade dkt sane , aku x tahu lah kan , aku pon tekejut sbb bile aku pegi ke korea kan aku nampak woohyun dia rapat sgt dgn kakak aku :)
aku pon hairan , dia nak buang air kecil pon dia nak swuh kakak aku teman , kakak aku cakap pergilah sendiri Hiang kan lelaki aku pOmpuan , lpas tuh kakak aku tolak dia masOk dlm tOilet ^^ mase tuh dkt sana geng
INFINITE nak buat videO cLip lagu baru kOt ! masa tuh kakak aku lalu , pengarah INFINITE nampak kakak
aku , dan dia panggil kakak aku ! kakak aku pon pegi , dia cakap dkt kakak aku , dia nak kakak aku ada dlm video clip lagu tuh >.<  lpas tuh sungyeol nampak kakak aku dia teruiH pelok dan cium , kakak aku ^^
kakak aku tanya npe pelok  dan cium saya , pastu sungyeol cakap dia  suka kakak aku ^-^
   Npe Dya sukE Dkt kakak aQu Huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :'(




Written by myungsoo wife at 21:55 | 0 infinite

~Mimpi pAsaL MBLAQ~

mula-mula dya mcm nieyh , aku pegi ke airport dgn kakak aku untok tgk diorg nk dtg malaysia , lpas tu aku pegi dkt mne tah aku x ingat , and then aku tertidor , mase dlm mimpi laaa neyh :) aku tertidor lpas tu aku bangun , tgk tgk aku dh duduk dkt tempat mne tah aku x thu lah , tetibe aku nmpak geng MBLAQ lpas tu aku pegi lah dkt MIR kakak aku pegi dkt SEUNGHO dan SEUNGHO ajak kakak aku pegi dkt mne tah yg lain pon ikut skali kakak aku ngn SEUNGHO :) aku jumpe MIR aku mintak lah nk tangkap gambar ngn dye , dye pon nk :)
kmi tangkap gambar bnyak :) dan mir minta no phone aku , aku dan ckp 012 tetibe mcm mne tah , aku boleyh terjaga x dan nk bgi Hmmm :(



Written by myungsoo wife at 23:07 | 0 infinite

Gomawo to my friend
annyeong // harini aku nak cite sikit kawan baik aku tolong aku buat blogger :)
(gomawo arina sebab buat blogger dekat aku ) dia tu baik and suka tolong orang ,
baik kan kawan aku ? kalau aku nak buat blogger mesti tak jadi :(
Last kali aku suruh dia buat , dia buatlah blogger dekat aku ...
gomawo gomawo gomawo !! kawan baik aku , aku sayang kau kawan
Heeee peace .. bye korang aku dah tak larat nak taip lagipun aku perlu siapkan keje sekolah

omg^^ sweetnye mereka berdua tu SARANGHE MYUNGYEOL






Labels:




Written by myungsoo wife at 00:02 | 0 infinite